From the Mountains to the Table

From the Mountains to the Table von Bracharz,  Kurt
Unmistakably good: what has made alpine cheese from Vorarlberg so special for 2000 years are the original method of its production and its distinctive taste, characterized by the grasses and herbs of the alpine meadows. In 'From the Mountains to the Table' Kurt Bracharz vividly describes why cheese and its production are so highly regarded in the west of Austria. He tells of the love of nature and hard work which have shaped the people and their traditions to this day. Sophisticated recipes from starred chefs Mike Schwarzenbacher and Florian Mairitsch as well as impressive photographs of life on the alp, of the cultivation of traditions, and of cheese production, make this book into a beautiful homage to the alpine dairy and its cheese. - Texts by Kurt Bracharz, published by Josef Rupp - Everything you want to know about the various alpine dairy products - Historical facts about cheese making in Vorarlberg - Insights into the alpine dairymen's work throughout the year - Cooking with cheese then and now - Numerous delicious recipes and atmospheric photos
Aktualisiert: 2023-05-11
> findR *

From the Mountains to the Table

From the Mountains to the Table von Bracharz,  Kurt
Unmistakably good: what has made alpine cheese from Vorarlberg so special for 2000 years are the original method of its production and its distinctive taste, characterized by the grasses and herbs of the alpine meadows. In 'From the Mountains to the Table' Kurt Bracharz vividly describes why cheese and its production are so highly regarded in the west of Austria. He tells of the love of nature and hard work which have shaped the people and their traditions to this day. Sophisticated recipes from starred chefs Mike Schwarzenbacher and Florian Mairitsch as well as impressive photographs of life on the alp, of the cultivation of traditions, and of cheese production, make this book into a beautiful homage to the alpine dairy and its cheese. - Texts by Kurt Bracharz, published by Josef Rupp - Everything you want to know about the various alpine dairy products - Historical facts about cheese making in Vorarlberg - Insights into the alpine dairymen's work throughout the year - Cooking with cheese then and now - Numerous delicious recipes and atmospheric photos
Aktualisiert: 2023-05-11
> findR *

From the Mountains to the Table

From the Mountains to the Table von Bracharz,  Kurt
Unmistakably good: what has made alpine cheese from Vorarlberg so special for 2000 years are the original method of its production and its distinctive taste, characterized by the grasses and herbs of the alpine meadows. In 'From the Mountains to the Table' Kurt Bracharz vividly describes why cheese and its production are so highly regarded in the west of Austria. He tells of the love of nature and hard work which have shaped the people and their traditions to this day. Sophisticated recipes from starred chefs Mike Schwarzenbacher and Florian Mairitsch as well as impressive photographs of life on the alp, of the cultivation of traditions, and of cheese production, make this book into a beautiful homage to the alpine dairy and its cheese. - Texts by Kurt Bracharz, published by Josef Rupp - Everything you want to know about the various alpine dairy products - Historical facts about cheese making in Vorarlberg - Insights into the alpine dairymen's work throughout the year - Cooking with cheese then and now - Numerous delicious recipes and atmospheric photos
Aktualisiert: 2023-02-14
> findR *
MEHR ANZEIGEN

Bücher zum Thema cheese production

Sie suchen ein Buch über cheese production? Bei Buch findr finden Sie eine große Auswahl Bücher zum Thema cheese production. Entdecken Sie neue Bücher oder Klassiker für Sie selbst oder zum Verschenken. Buch findr hat zahlreiche Bücher zum Thema cheese production im Sortiment. Nehmen Sie sich Zeit zum Stöbern und finden Sie das passende Buch für Ihr Lesevergnügen. Stöbern Sie durch unser Angebot und finden Sie aus unserer großen Auswahl das Buch, das Ihnen zusagt. Bei Buch findr finden Sie Romane, Ratgeber, wissenschaftliche und populärwissenschaftliche Bücher uvm. Bestellen Sie Ihr Buch zum Thema cheese production einfach online und lassen Sie es sich bequem nach Hause schicken. Wir wünschen Ihnen schöne und entspannte Lesemomente mit Ihrem Buch.

cheese production - Große Auswahl Bücher bei Buch findr

Bei uns finden Sie Bücher beliebter Autoren, Neuerscheinungen, Bestseller genauso wie alte Schätze. Bücher zum Thema cheese production, die Ihre Fantasie anregen und Bücher, die Sie weiterbilden und Ihnen wissenschaftliche Fakten vermitteln. Ganz nach Ihrem Geschmack ist das passende Buch für Sie dabei. Finden Sie eine große Auswahl Bücher verschiedenster Genres, Verlage, Autoren bei Buchfindr:

Sie haben viele Möglichkeiten bei Buch findr die passenden Bücher für Ihr Lesevergnügen zu entdecken. Nutzen Sie unsere Suchfunktionen, um zu stöbern und für Sie interessante Bücher in den unterschiedlichen Genres und Kategorien zu finden. Unter cheese production und weitere Themen und Kategorien finden Sie schnell und einfach eine Auflistung thematisch passender Bücher. Probieren Sie es aus, legen Sie jetzt los! Ihrem Lesevergnügen steht nichts im Wege. Nutzen Sie die Vorteile Ihre Bücher online zu kaufen und bekommen Sie die bestellten Bücher schnell und bequem zugestellt. Nehmen Sie sich die Zeit, online die Bücher Ihrer Wahl anzulesen, Buchempfehlungen und Rezensionen zu studieren, Informationen zu Autoren zu lesen. Viel Spaß beim Lesen wünscht Ihnen das Team von Buchfindr.